Certificaten

Certificaten

Zwart Infracare BV is een bedrijf wat staat voor kwaliteit en duurzaamheid, om dit te kunnen waarborgen zijn wij op vele vlakken gecertificeerd en worden dan ook regelmatig gecontroleerd door de certificerende instellingen.

Wij hebben de beschikking over een eigen grondbank (BRL-9335), onze mensen zijn VCA-gecertificeerd en wij werken volgens de ISO-9001 normering.

Ook duurzaamheid en milieu /Co2-besparing heeft onze aandacht. Wij hebben het Co2 prestatieladder certificaat niveau 5 volgens handboek 3.1 in handen.

Om het milieu minder te belasten en de transportbewegingen te beperken hebben wij een puin recycling depot waar het puin tot granulaat gebroken kan worden zodat dit opnieuw toe gepast kan worden, uiteraard voorzien van de benodigde certificaten (Dura Vermeer breekt dit voor ons hun certificaat vindt u hier). De mobiele zeef kan weer ingezet worden bij saneer werkzaamheden o.a. het zeven van bijv. asbest uit grond.

Vervuilde grond en bagger kunnen wij voor u afvoeren conform de BRL-7000, protocol 7001 en 7003.

Om ook de jongeren in deze sector een kans te bieden om het vak goed onder de knie te krijgen zijn wij een erkend leerbedrijf.

Onze Certificaten