Zwart InfraCare - Over ons

Neem contact met ons op via 0228-583021 of info@zwartwervershoof.nl

Zwart Infracare BV

Een echt familiebedrijf: in 1958 opgezet door N.C. Zwart vanuit pure ondernemingszin en liefde voor het vak. Decennia van hard werken lieten N.C. Zwart BV verder uitgroeien tot Zwart Infracare BV een gezonde, stevige onderneming die het nu is.

Zwart Infracare BV is gespecialiseerd in grond-, weg- en waterbouw. Zo verzorgen we onder andere het baggeren van wateren, bouw- /woonrijp maken en zeef- /puin recycling. We bieden het complete pakket en kunnen u al het werk uit handen nemen!

Daarnaast hebben we een uitgebreide en goed onderhouden machinevloot, waarmee vrijwel iedere GWW klus uitgevoerd kan worden. Moderne machines, waarmee we efficiënt en nauwkeurig werken.

Onze mensen, waarvan een deel als zelfstandige bij ons meedraait, hebben allemaal de juiste kennis en ervaring in huis, waardoor capaciteit geen probleem is.

We hechten veel waarde aan duurzaamheid: we kiezen bewust voor investeren in de nieuwste technieken. Technieken die helpen verspilling tegen te gaan waardoor het milieu zo min mogelijk belast wordt. Op deze manier vult Zwart Infracare BV een solide basis van ruim 60 jaar vakmanschap aan met de innovaties van nu.

Ook zijn wij een erkend leerbedrijf. Wij vinden het belangrijk jongeren een plek te bieden waar zij ervaring op kunnen doen, en kunnen op onze beurt ons voordeel doen met hun kennis en frisse blik.

Weten wat de mogelijkheden zijn?
Neem contact met ons op!

Wij staan voor:

  • Duurzaamheid
    Betrouwbaarheid
  • Kwaliteit
  • Capaciteit
  • Goede toekomst